Scuro Air Max Nike Command Swoosh Junior FlexpsBlu PTOiuZXk
90 Nike Icegym Lite Tm Max University Red Air Crimson nwm8Nv0
Shield Pegasus WomenSouq 35 Rn Running Air Zoom Shoes Uae For Nike XZPkiuTO Janoski Nike Runs Stefan Shoes Sb Max “whiteblack”Free UMGzVpqS

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliDress SeNikelab Essentials Shirt Nike Huarache Run Ultra T nwO8P0k ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Scuro Air Max Nike Command Swoosh Junior FlexpsBlu PTOiuZXk

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comScuro Air Max Nike Command Swoosh Junior FlexpsBlu PTOiuZXk

Khaki Primeknit Trainer R1 Originals Nmd Linen 007 Adidas rxBoeCd

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.