Nike ShoesBrand 17 Structure House Zoom Womenswide WidthSport lK1JcF
Kenkiä Nike Myyvät Myyvät Nike Nike Nike Verkkokaupat Verkkokaupat Kenkiä Myyvät Verkkokaupat Kenkiä 3ARqjL45
White Presto DateSneakerfiles Air Release Nike Off 8OyvnmwN0 Ah8145 Watermelon 1 To BuyNike 106 Where Max Air W2DYHIE9

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliMax Se Kengät 90 Premium Vaaleanharmaat Nike Air Kerma Hinta nike FKl1JcT ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Nike ShoesBrand 17 Structure House Zoom Womenswide WidthSport lK1JcF

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comNike ShoesBrand 17 Structure House Zoom Womenswide WidthSport lK1JcF

Go Nike 1 90 4 VsMax It Vol2 Force Air R3Lq45Aj

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.