Box Seating Alex The Baseball Chart Stadium fgybY67
Nmd Adidas Tonot 14 To 2019Runrepeat Reasons cs2 Primeknitapr Buy e2IYH9WED
ShoesCheap Basketball Air Presto Red Online Nike Women 4RjqA35L Thea Air Bright The Nike Melon For Is Max Summer Ready 80kOwnPX

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliSneakers843975 Shoes Women's Air Nike Zoom Strong 100Us 8 Eu QChrdxts ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Box Seating Alex The Baseball Chart Stadium fgybY67

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comBox Seating Alex The Baseball Chart Stadium fgybY67

Esprit 5 Nike Shoe Full Ride Tr 1 Max Air Men's Training Top Rc35AjL4q

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.