Nike Uptempo Release Knicks More Date Air Pk8OXn0w
Running 9 Oscillate Women's Art Climawarm Size B24478 Shoes Adidas WDIE9H2
Nike Premium Buy OnlineAt Grey' Max 005 'cool 875844 Air 1 pGSUMqVz Logo Custom Faux Men's Air Jordan Nike The Metallic Animal Jumpman l1cKJ3TF

Elokuvateattereissa parhaillaan

Traileri

Elokuvasta lyhyesti

Onneli ja AnneliLw Motion Air Max Sininen 302181 Nike ybf7Y6g ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin naapuriin avataan uusi lastenkoti, eikä Ruusukuja ole enää entisensä. Lastenkodin johtajattaren Minna Pinnan hirmuvaltaa pakenee Pekki, joka löytää tiensä Onnelin ja Annelin rantamajaan ja ystävystyy tyttöjen kanssa. Yhdessä lapset perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin tuodakseen ilon takaisin lastenkotiin. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi, myös poliisimestari Urho Ulpukka, joka joutuu suuren valinnan eteen. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville.

Nike Uptempo Release Knicks More Date Air Pk8OXn0w

Yhteyshenkilö medialle: katja.viitalahde@nordiskfilm.comNike Uptempo Release Knicks More Date Air Pk8OXn0w

Travis Force Air Scott's On 1 Sneaker Foot Freaker bfY7g6y

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan pääyhteistyökumppanit:
Copyright © 2018 Zodiak Finland Oy.